Facebooki Pahapilli grupp

– (B)logiraamat –

Selle tordi tegi Sirli Paas. Foto: Pahapilli

Et pilli hüüd on palju värvikam kui rahvalaulust teada “kiiksat-kääksat”, seda tõestas veenvalt Võhma külamajas 18. veebruaril toimunud ning sealse külaseltsi korraldatud EV100 piduüritus.

Ehedale ning seetõttu ka armsalt positiivse energiaga laetud üritusele andis suure hulga külaliste kõrval tooni mitte ainult Saaremaa vallavanema enda kohaletulek ja tervituskõne kokkutulnuile, millele lisas mõnusa jätku omalt poolt ka külavanem Heldi, vaid see teadmine, et õnneks leidub külades ikka veel inimesi, kes pühendavad suure osa oma energiast ja teotahtest sellele, et meie külade hingepillid mitte ei hääbuks “kiiksuks-kääksuks”, vaid heliseks just nõndasamuti, nagu seda tegi sellele toredale piduüritusele esinema kutsutud tõeline lõõtsapoiss ja peo vaieldamatu täht Ainar Arula koos oma isa Ainiga.
Ja kui te veel teaksite kui hästi maitses tordimeister Sirli tehtud ja kaunistatud Eesti Vabariigi, vaba riigi, sünnipäevatort… mmmm…

Aitäh Teile, Võhma külaseltsi tublid naised.

Siit, Pahapillilt osalenute nimel, saime veelkord kinnitust tõsiasjale – ME ISE ILU TEGIJAD – ja see kehtib kõige kohta, mis meid meile armsates külades ümbritseb.

MTÜ Pahapilli külaselts © 2024